Totaalprojecten

Wij bieden ook totaalpakketten aan op maat van de klant en budget een voorbeeld hoe dit er uit kan zien voor u:

U geeft een feest of gewoon voor uzelf en wil uw huis weer als een pareltje en laat de binnenkant poetsen de ramen reinigen,uw tuin moet dan dringend opgefrist worden een boom die net over uw veranda of zwembad  hangt.

Die logeerkamer die blijft maar liggen want het ontbreekt u aan tijd door uw drukke leven. De was en de strijk lacht u toe vanuit de mand, en hier en daar een lamp stuk of een kastdeurtje dat de geest heeft gegeven, een gordijn die afhangt, een kleedje dat nog vermaakt moet worden, uw wagenpark wordt dan vaak nog vergeten.

Uw wensen zijn onze zorgen zodat u tijd heeft voor andere zaken dan een 7 verschillende firma’s te laten komen die nooit hun afspraken nakomen.

Maar wij gaan zelfs nog verder…
Wij stellen onze klanten graag onze producten voor gaande van luchtverfrissers, dispencers, houders voor toiletten, zepen en ontsmettingsfoam, geurverspreiders voor in en om het toilet tot in uw voertuigen, zelfs goedgekeurde producten om de insecten weg te houden via dispensers zodat u een rustige nacht tegemoet gaat, niets is ons te gek en net daarom kiezen onze klanten voor ZIZOO

Vraag een afspraak en wij komen tot bij u om alles naar uw wensen te verzorgen en te bekijken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht